Integriteti Akademik i Profesorëve në Universitetin e Prishtinës

Statistikat
Aktivitetet
Kuvendi duhet t’i emërojë sot anëtarët e KShC

ORCA i bën thirrje Kuvendit të Kosovës që ta trajtojë me urgjencë emërimin e anëtarëve të…

Shkarkimi i prorektores vetëm fillimi

ORCA përgëzon Këshillin Drejtues për  vendimin e sotëm për shkarkimin e prorektores Teuta Pustina-Krasniqi për shkak…

Të shkarkohet prorektorja!

ORCA është thellësisht e indinjuar me deklaratat dhe tentim sqarimin e prorektores Pustina e cila ka…

Të gjitha
Bashkohu me ne për një Universitet të mirë
Bëhu vullnetar
  • Marjan Dema
    Rektor
    Për të transformuar Universitetin tonë në një universitet publik kërkimor fundamental me përmasa globale
Lajme për UP
Rikthehen dyshimet për avancimet akademike në Universitetin e Prishtinës

Senati i universitetit publik ka vendosur për avancime akademike të 18 kandidatëve në njësi të ndryshme….

ORCA: Avancimet sekrete dhe jomeritore po sabotojnë cilësinë akademike në UP

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka përcjellë me vëmendje të shtuar avancimet me…

ORCA publikon avancimet jomeritore në Universitetin e Prishtinës

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) organizon konferencën për shtyp lidhur me avancimet jomeritore…

Raporto