In: February 2017

15
Feb

Gjysma e Drejtuesve të UP Nuk i Justifikojnë Titujt Akademikë

Prishtinë, 15 shkurt 2017 – Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) publikoi sot raportin…

14
Feb

Rikthehen dyshimet për avancimet akademike në Universitetin e Prishtinës

Senati i universitetit publik ka vendosur për avancime akademike të 18 kandidatëve në njësi të ndryshme….

14
Feb

ORCA: Avancimet sekrete dhe jomeritore po sabotojnë cilësinë akademike në UP

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka përcjellë me vëmendje të shtuar avancimet me…

14
Feb

ORCA publikon avancimet jomeritore në Universitetin e Prishtinës

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) organizon konferencën për shtyp lidhur me avancimet jomeritore…

14
Feb

ORCA: UP avancoi katër profesorë kundërligjshëm

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA) ka verifikuar se komisionet vlerësuese të fakulteteve kanë…

14
Feb

ORCA: UP avancoi katër profesorë kundërligjshëm

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA) ka verifikuar se komisionet vlerësuese të fakulteteve kanë…

14
Feb

ORCA: UP Avancoi 4 Profesorë pa i Përmbushur Kriteret

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) bëri të ditur se Universiteti i Prishtinës avancoi…

14
Feb

Gjinovci: UP-ja avancoi katër profesorë kundërligjshëm

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka verifikuar se komisionet vlerësuese të fakulteteve kanë…

14
Feb

Rektori i UP-së me letër të hapur për çështjen e avancimit të stafit akademik

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, ka dërguar një letër të hapur drejtuar mediave dhe…