Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) bëri të ditur se Universiteti i Prishtinës avancoi katër profesorë, edhe pse ata nuk i plotësuan kriteret. Senati ka aprovuar avancimin akademik të katër kandidatëve- Vahid Avdiut, Ylber Limanit, Ramadan Mazrekajt dhe Bedri Dragushës pa i përmbushur kriteret, njoftoi Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) në një konferencë për medie.

Lexoni më tepër

ORCA: UP Avancoi 4 Profesorë pa i Përmbushur Kriteret