Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, ka dërguar një letër të hapur drejtuar mediave dhe opinionit publik. Dema, ka treguar që janë ndërmarr disa hapa në mënyrë që të ketë transparencë të plotë sa i përket avancimit të kandidatëve. Më poshtë mund ta lexoni gjithë letrën e Demës drejtuar opinionit publik.

Lexoni më tepër

http://zeri.info/aktuale/129817/rektori-i-up-se-me-leter-te-hapur-per-ceshtjen-e-avancimit-te-stafit-akademik/