In: June 2017

29
Jun

Mosakreditimi si rrjedhojë e papërgjegjësisë në punë duhet të ndëshkohet

Pezullimi i 23 programeve të studimeve nga Agjencia e Akreditimit e Kosovës (AKA) për Universitetin e…

20
Jun

Jeffrey Beall praises ORCA’s work for academic integrity in Kosovo

“I congratulate ORCA on this exemplary report and on the organization’s important mission. Students Students around…

20
Jun

Jeffrey Beall lëvdon punën e ORCA-s për integritet akademik

“E përgëzoj ORCA-n për raportin e saj ekzemplar dhe për misionin e rëndësishëm të kësaj organizate….

09
Jun

ORCA: pavarësisht sfidave dhe mospajtimeve, ka përmirësime në UP

Sot ka përfunduar procesi i avancimeve të profesorëve në Universitetin e Prishtinës nga konkursi i fundit….