In: September 2017

29
Sep

ORCA: 5 ditë heshtje të kryeministrit, mungesë e transparencës

ORCA vazhdon për ditën e 5 me radhë të kërkojë përgjigje dhe sqarim publik nga zyra…

28
Sep

ORCA: 4 ditë heshtje të kryeministrit, mungesë e transparencës

ORCA vazhdon për ditën e 4 me radhë të kërkojë përgjigje dhe sqarim publik nga zyra…

27
Sep

ORCA: Nuk heqim dorë nga kërkesa për përgjigje

ORCA vazhdon për ditën e tretë me radhë të presë përgjigje dhe sqarim publik nga zyra…

26
Sep

ORCA: Ende po e presim përgjigjen e kryeministrit

ORCA vazhdon të presë përgjigje në çështjet e ngritura dje lidhur me kërkesën dhe tashmë shkarkimin…

25
Sep

ORCA: Kërkesa e kryeministrit për shkarkime e paqartë për ne

ORCA sot përmes medieve ka marrë lajmin për kërkesën e kryeministrit drejtuar Ministrit të Arsimit Shkencës…

19
Sep

ORCA takohet me Ministrin e ri të Arsimit

Sot përfaqësuesit e ORCA-s, Rron Gjinovci dhe Gramos Buçinca kanë takuar Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe…

06
Sep

ORCA: Pas padisë të reflektojë Senati

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim është duke përcjellë me vëmendje zhvillimet në Universitetin e…