In: March 2018

29
Mar

Shkarkimi i prorektores vetëm fillimi

ORCA përgëzon Këshillin Drejtues për  vendimin e sotëm për shkarkimin e prorektores Teuta Pustina-Krasniqi për shkak…

26
Mar

Të shkarkohet prorektorja!

ORCA është thellësisht e indinjuar me deklaratat dhe tentim sqarimin e prorektores Pustina e cila ka…

22
Mar

ORCA: Plani afatgjatë për arsim fillon me depolitizim

Drejtori i ORCA-s, Rron Gjinovci sot ka marrë pjesë në një takim të thirrur nga Ministri…