Author: Orca

18
Jul

Inspektorati i Arsimit vendos në favor të ORCA-s, anulon rregulloren e Arteve

Inspektorati i Arsimit ka vendosur dje, më 17 korrik 2018, ta anulojë rregulloren për avancime në…

17
Jul

ORCA organizon Shkollën Verore për Aktivizmin Studentor

ORCA fton studentët e Universitetit të Prishtinës të aplikojnë për pjesëmarrje në Shkollën Verore për Aktivizmin…

17
Jul

ORCA mbështet bordin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim

ORCA është e shqetësuar me veprimet e ushtrueses së detyrës të Drejtorit të Agjencisë së Kosovës…

22
Jun

INSPEKTORATI I ARSIMIT VENDOS NË FAVOR TË ORCA-s

Inspektorati i Arsimit i ka kërkuar Senatit të UP-së që brenda 8 ditësh ta riformulojë…

11
Jun

KONKURS I GAZETËS STUDENTORE

Në kuadër të projektit të mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë “Rritja e Integritetit Akademik dhe…

28
May

KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE

Titulli: Asistent/e ligjor/e Angazhimi: Me orar jo të plotë Kohëzgjatja: 3 muaj (qershor – shtator 2018)…

25
May

ORCA sfidon rregulloren e Fakultetit të Arteve

ORCA njofton publikun se të premten, 18 maj 2018, ka ushtruar kërkesën për inspektim nga…

16
Apr

Kuvendi duhet t’i emërojë sot anëtarët e KShC

ORCA i bën thirrje Kuvendit të Kosovës që ta trajtojë me urgjencë emërimin e anëtarëve të…

29
Mar

Shkarkimi i prorektores vetëm fillimi

ORCA përgëzon Këshillin Drejtues për  vendimin e sotëm për shkarkimin e prorektores Teuta Pustina-Krasniqi për shkak…

26
Mar

Të shkarkohet prorektorja!

ORCA është thellësisht e indinjuar me deklaratat dhe tentim sqarimin e prorektores Pustina e cila ka…