Author: Orca

26
Sep

ORCA: Ende po e presim përgjigjen e kryeministrit

ORCA vazhdon të presë përgjigje në çështjet e ngritura dje lidhur me kërkesën dhe tashmë shkarkimin…

25
Sep

ORCA: Kërkesa e kryeministrit për shkarkime e paqartë për ne

ORCA sot përmes medieve ka marrë lajmin për kërkesën e kryeministrit drejtuar Ministrit të Arsimit Shkencës…

19
Sep

ORCA takohet me Ministrin e ri të Arsimit

Sot përfaqësuesit e ORCA-s, Rron Gjinovci dhe Gramos Buçinca kanë takuar Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe…

06
Sep

ORCA: Pas padisë të reflektojë Senati

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim është duke përcjellë me vëmendje zhvillimet në Universitetin e…

23
Aug

ORCA: UP dorëhiqet nga transparenca

ORCA, gjatë muajve maj dhe korrik, ka proceduar në Inspektoratin e Arsimit në Ministrinë e Arsimit…

15
Aug

ORCA përgëzon profesorët e rregullt meritorë të avancuar në konkursin e fundit

Përgjatë muajve të fundit ORCA është marrë me verifikimin e procesit të avancimeve të profesorëve të…

02
Aug

ORCA publikon emrat e profesorëve të asocuar meritorë

Përgjatë muajve të fundit ORCA është marrë me verifikimin e procesit të avancimeve të profesorëve të…

28
Jul

ORCA përgëzon profesorët asistentë meritorë të avancuar në konkursin e fundit

Përgjatë muajve të fundit ORCA është marrë me verifikimin e procesit të avancimeve të profesorëve të…

13
Jul

ORCA dorëzon ankesë të re në Inspektorat të Arsimit

ORCA sot ka dorëzuar ankesën e dytë për rastet e të ashtuquajturave “rizgjedhje”  nga procesi i…

07
Jul

ORCA: të mos zgjidhet asnjë kandidat për rektor në Universitetin e Pejës

Pasi është konstatuar se është me interes të veçantë publik zgjedhja e rektorit të universitetit publik…