In: Aktivitetet

11
Jun

KONKURS I GAZETËS STUDENTORE

Në kuadër të projektit të mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë “Rritja e Integritetit Akademik dhe…

28
May

KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE

Titulli: Asistent/e ligjor/e Angazhimi: Me orar jo të plotë Kohëzgjatja: 3 muaj (qershor – shtator 2018)…

25
May

ORCA sfidon rregulloren e Fakultetit të Arteve

ORCA njofton publikun se të premten, 18 maj 2018, ka ushtruar kërkesën për inspektim nga…

16
Apr

Kuvendi duhet t’i emërojë sot anëtarët e KShC

ORCA i bën thirrje Kuvendit të Kosovës që ta trajtojë me urgjencë emërimin e anëtarëve të…

29
Mar

Shkarkimi i prorektores vetëm fillimi

ORCA përgëzon Këshillin Drejtues për  vendimin e sotëm për shkarkimin e prorektores Teuta Pustina-Krasniqi për shkak…

26
Mar

Të shkarkohet prorektorja!

ORCA është thellësisht e indinjuar me deklaratat dhe tentim sqarimin e prorektores Pustina e cila ka…

22
Mar

ORCA: Plani afatgjatë për arsim fillon me depolitizim

Drejtori i ORCA-s, Rron Gjinovci sot ka marrë pjesë në një takim të thirrur nga Ministri…

28
Feb

Kryeministri të japë llogari

ORCA është jashtëzakonisht e shqetësuar me vendimin e European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR)…

01
Feb

Plagjiatorët nuk po ndëshkohen

ORCA është informuar me shqetësim nga hulumtimi i Gazetës Jeta në Kosovë për revokimin e doktoraturës…

23
Jan

Udhëzimi administrativ është domosdoshmëri

ORCA mbetet e kënaqur me sqarimin e Ministrit të Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, zt. Shyqiri Bytyqi…