In: Aktivitetet

30
May

ORCA: 40 profesorë jomeritorë pritet të marrin kontrata të përhershme

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim – ORCA alarmon publikun Kosovar për situatën e jashtëzakonshme…

24
May

ORCA publikon të gjeturat për mbajtjen e konsultimeve nga profesorët e tre fakulteteve të UP-së

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) publikoi sot të gjeturat nga monitorimi i…

22
May

ORCA kërkon ndërprerjen e rizgjedhjes së 11-të profesorëve në UP

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ka dorëzuar të hënën në Ministrinë e Arsimit në…

29
Apr

Senati tregon shenja përmirësimi

ORCA ka monitoruar seancën ku Senati ka vendosur rreth angazhimit të profesorëve asistentë në Universitetin e…

20
Apr

ORCA: Parregullsi në zgjedhjen e profesorëve asistent në UP

ORCA njofton se procesi i avancimeve të profesorëve në Universitetin e Prishtinës po karakterizohet me parregullsi…

03
Mar

Letër e hapur ministrit Arsim Bajrami dhe Këshillit Drejtues e Senatit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Organizatat e poshtëshënuara shprehin shqetësimin e thellë lidhur me integritetin akademik të Universitetit të Prishtinës “Hasan…

15
Feb

Gjysma e Drejtuesve të UP Nuk i Justifikojnë Titujt Akademikë

Prishtinë, 15 shkurt 2017 – Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) publikoi sot raportin…