Integriteti Akademik i Profesorëve në Universitetin e Prishtinës

Statistikat
Aktivitetet
Inspektorati i Arsimit vendos në favor të ORCA-s, anulon rregulloren e Arteve

Inspektorati i Arsimit ka vendosur dje, më 17 korrik 2018, ta anulojë rregulloren për avancime në…

ORCA organizon Shkollën Verore për Aktivizmin Studentor

ORCA fton studentët e Universitetit të Prishtinës të aplikojnë për pjesëmarrje në Shkollën Verore për Aktivizmin…

ORCA mbështet bordin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim

ORCA është e shqetësuar me veprimet e ushtrueses së detyrës të Drejtorit të Agjencisë së Kosovës…

Të gjitha
Bashkohu me ne për një Universitet të mirë
Bëhu vullnetar
  • Marjan Dema
    Rektor
    Për të transformuar Universitetin tonë në një universitet publik kërkimor fundamental me përmasa globale
Lajme për UP
Rikthehen dyshimet për avancimet akademike në Universitetin e Prishtinës

Senati i universitetit publik ka vendosur për avancime akademike të 18 kandidatëve në njësi të ndryshme….

ORCA: Avancimet sekrete dhe jomeritore po sabotojnë cilësinë akademike në UP

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka përcjellë me vëmendje të shtuar avancimet me…

ORCA publikon avancimet jomeritore në Universitetin e Prishtinës

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) organizon konferencën për shtyp lidhur me avancimet jomeritore…

Raporto